Veelzijdige hatchback trekt de aandacht met elegant en sportief design.

De Hyundai i20 is vernieuwd. De ruime en bijzonder veelzijdige vijfdeurs B-segment hatchback kreeg een opgefrist, stijlvol design. Samen met de toonaangevende connectiviteitsfuncties en het uitgebreide veiligheidspakket zet de Hyundai i20 een nieuwe norm in zijn klasse.

 

Download prijslijst

Vanaf € 22.795
Private Lease vanaf € 349


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Klik hier

Ontworpen om op te vallen.

Sportief, elegant en visueel zeer aantrekkelijk: het dynamische silhouet van de Hyundai i20 weet de schijnwerpers op zich gericht met zijn vernieuwde exterieurdesign.

Nog veiliger met Smart Sense.

Dankzij het geavanceerde pakket actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen is rijden in de Hyundai i20 nog veiliger: voor jou, je medepassagiers en alle andere weggebruikers – inclusief voetgangers en fietsers.

Slimme connectiviteit.

Geniet van de slimme connectiviteitsfuncties in de Hyundai i20 voor een comfortabele rit: blijf draadloos verbonden en bedien onderweg diverse functies van de auto gewoon met je stem.

Verbonden met je i20.

De Hyundai i20 is voorzien van de nieuwste connectiviteitsfuncties om jouw rit nog gemakkelijker te maken.

Baanbrekende veiligheid.

Meer Hyundai Smart Sense-veiligheidsvoorzieningen zijn nu standaard en dat betekent veilig reizen voor iedereen.

Sportief en duurzaam.

Het 48-volt mild-hybrid-systeem draagt bij aan een vermindering van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Net als elke Hyundai is ook de Hyundai i20 gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat ondersteunen we met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat je kunt genieten van alles wat je lief is in het leven, zonder zorgen over je auto. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de auto-industrie je biedt – standaard.

Ontdek alles over de i20: prijzen en meer

Over de Hyundai i20 valt nog veel meer te vertellen, maar de prestaties van deze auto moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de i20 en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u langs bij H-Point voor uw kennismaking met de Hyundai i20?  

 

Maak uw afspraak voor een proefrit

Geïnteresseerd?