Dynamisch, onderscheidend en sensueel sportief.

De nieuwe Hyundai i20 zet met zijn energieke uitstraling de nieuwe standaard in zijn segment. Gecombineerd met talloze nieuwe interieuropties is  de Hyundai i20 de perfecte auto voor uw persoonlijkheid. Maak kennis met de energieke proporties, stijl en technologie van deze auto bij H-Point.

 

Vanaf € 22.095
Private Lease vanaf € 339


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Sportief en stijlvol design

De nieuwe Hyundai i20 is het eerste model in Europa volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness, waarmee hij zijn segment opschud. De i20 is breder en heeft een lagere daklijn dan zijn voorganger. Het kenmerkende front is voorzien van prominente luchtinlaten en een indrukwekkende grille met ruitvormig rasterwerk. De Z-vormige verlichtingsunits strekken zich optisch uit over de gehele breedte van de achterklep wat resulteert in een unieke uitstraling.

Hoogwaardig, high-tech interieur.

De Hyundai i20 heeft een fris uiterlijk en een moderne, luchtige atmosfeer in het interieur. De portieren omarmen het dashboard op een elegante, sensuele manier. Pas de rijmodus aan uw stemming aan. Afhankelijk van de gekozen rijmodus verandert het digitale instrumentencluster van kleur, evenals de weergave. Blauw is de kleur van de rijmodus Normal, groen van Eco en oranje van de Sport-modus. Het heldere digitale 10,25-inch touchscreen biedt daarnaast eenvoudig toegang tot de functies van de auto, de infotainment- en navigatiesystemen en de smartphone-apps. De subtiele LED-verlichting geeft de cockpit een luxe, verfijnd blauw accent. De Hyundai i20 beschikt hiermee over een hoogwaardig, high-tech interieur voor een optimale rijervaring.  

Hyundai i20

Gemaakt om op te vallen

Maak kennis met de N Line

Met zijn op sportiviteit gerichte interieur en opvallend vormgegeven details in het exterieur is de Hyundai i20 N Line een toonbeeld van dynamische sportiviteit. En dat doet niets af aan de veiligheid en efficiency. De energieke achterzijde, specifieke voorbumper met een exclusieve, grijze karakterlijn onder de grille en de iconische N Line badge zijn al bij het eerste oogopslag te herkennen. Het lederen stuurwiel biedt uw handen optimaal grip en controle over uw auto. Ook de versnellingspook is voorzien van een speciaal ontworpen knop, met contrasterend stiksel, rode accenten en het N-logo.

Geniet van de ultieme N Line-ervaring met de krachtige 1.0 T-GDI-benzinemotor. Die is verfijnd, reageert alert op het gaspedaal en levert zowel opwindende prestaties als een aanzienlijke besparing op het verbruik dankzij de 48-volt mild hybrid-technologie.

Ontdek alles over de i20: prijzen en meer

Over de Hyundai i20 valt nog veel meer te vertellen, maar de prestaties van deze auto moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de i20 en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u langs bij H-Point voor uw kennismaking met de Hyundai i20?  

 

Maak uw afspraak voor een proefrit

Geïnteresseerd?