Met het grootste bereik in zijn klasse, tot wel 514 km.

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Electric de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Hij is breder en langer geworden, met behoud van zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Deze veelzijdige SUV met zijn aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt je nog verder. De nieuwe KONA Electric zit ook boordevol met de nieuwste comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s.

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Eerst de EV-versie.

De ontwikkeling van de nieuwe KONA-modellenreeks begon met de elektrische variant, de KONA Electric, waarbij een strakke, onderscheidende voorzijde is gecombineerd met vloeiende, aerodynamische lijnen. Ondanks zijn futuristische uiterlijk laat de nieuwe KONA Electric je nooit vergeten dat het een SUV is. Zijn dynamische styling wordt geaccentueerd door robuuste randen rond de wielkast waarin de koplampen en achterlichten zijn verwerkt.

Brochure en prijslijst.

Download

Groter en robuuster.

Om een maximale leefruimte te kunnen bieden, is de nieuwe KONA Electric geëvolueerd: hij is nu breder en langer – zonder iets van zijn iconische designidentiteit te verliezen.

De technologie van de nieuwe KONA Electric.

Met zijn slimme technologie en handige features speciaal voor elektrische Hyundai’s, schudt de nieuwe KONA Electric de klasse van de compacte SUV’s wakker. Van Level 2 autonoom rijden en Remote Smart Parking Assist tot Vehicle-to-Load-technologie en een indrukwekkende Head-Up Display; in de KONA beschik je over de nieuwste geavanceerde functies.

Belangrijke info in één oogopslag.

De Head-Up Display projecteert de belangrijkste rij-informatie, zoals de snelheid van de auto de en snelheidslimiet, recht in het gezichtsveld van de bestuurder.

Hyundai Digital Key 2 Touch.

Met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de KONA Electric door je smartphone tegen de deurgreep van het bestuurders- of bijrijdersportier te houden. Het systeem maakt gebruik van NFC-technologie (Near Field Communication).

Surround View Monitor (SVM).

Een krappe parkeergarage? Een smalle wasstraat? Geen probleem. De Surround View-monitor (SVM) in de KONA Electric maakt manoeuvreren in kleine ruimtes eenvoudig en veiliger.

Altijd up-to-date met OTA-updates.

Dankzij zogenoemde ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates voor diverse functies kun je je kaarten- en mediasoftware updaten zonder daarvoor naar de Hyundai-dealer te hoeven gaan. Je ontvangt de nieuwste verbeteringen zodra deze beschikbaar zijn.

Uitzonderlijke elektrische prestaties.

De nieuwe Hyundai KONA Electric is leverbaar met keuze uit een batterijpakket van 48,4 kWh of 65,4 kWh. Beide versies leveren uitzonderlijke elektrische prestaties. De KONA Electric met 48,4 KWh-batterijpakket heeft een actieradius (volgens WLTP) tot wel 377 kilometer, de actieradius van de 65,4 kWh-versie is echter tot maar liefst 514 kilometer** (volgens WLTP)! Als je uiteindelijk dan toch moet opladen, is de batterij aan een snellader in slechts 41 minuten opgeladen van 10 tot 80 procent.

Geïnteresseerd?