Best verkochte elektric-SUV van Nederland

De KONA Electric is de bestverkochte electric-SUV van Nederland, en terecht. Ontworpen om zorgeloos elektrisch te rijden, met het grootste bereik in zijn klasse tot maarliefst 484 kilometer. Zakelijke of particuliere rijder, de Hyundai KONA Electric biedt iedereen de beste deal. Kom langs bij H-Point om deze spraakmakende electric-SUV zelf te ervaren.

 

Vanaf € 47.795
Zakelijk Lease vanaf € 555


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Onderscheidend design

Elegante lijnen, krachtige LED-verlichting en een karakteristieke front; de Hyundai KONA Electric is geboren om op te vallen. De unieke gesloten grille is het beginpunt van de strakke lijnen die zorgen voor optimale aerodynamica. Het design is niet alleen mooi, maar zeker ook erg praktisch. De dakrails versterken het sportieve uiterlijk en hebben een draagvermogen van maar liefst 80 kilo.

Uitzonderlijke elektrische prestaties

De KONA Electric is niet voor niets de bestverkochte electric-SUV van Nederland. Deze auto levert bijzondere prestaties. Hij heeft een riante actieradius tot 484 kilometer en snelladen tot 80 procent duurt slechts 54 minuten. Daarnaast accelereert deze sportieve SUV in slechts 7,6 seconden van 0 naar 100 km/u. Elektrisch rijden is met de KONA Electric dus alles behalve saai.

De KONA Electric

Veiligheid boven alles

Van automatisch remmen tot het detecteren van voertuigen in de dodehoek: de KONA Electric waarschuwt je voor mogelijke gevaren tijdens het autorijden en helpt je actief om in je rijstrook te blijven. De KONA Electric beschikt over Smart Cruise Control met Stop & Go. Deze versnelt en remt automatisch, waardoor de vooraf ingestelde afstand tot de voorligger wordt gehandhaafd. De Lane Keep Assist waarschuwt u wanneer u de rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten en stuurt de auto terug in zijn rijstrook. Op het strakke Head-up display worden naast navigatie-aanwijzingen ook het snelheidslimiet en inhaalverbod in real-time weergegeven. Ten slotte waarschuwt de Driver Attention Warning u als u tekenen van vermoeidheid toont en adviseert deze je indien nodig een pauze te nemen.

Ontdek de Hyundai KONA Electric: prijzen en meer 

We kunnen u nog veel meer vertellen over de Hyundai KONA Electric, maar de prestaties van deze bestverkochte electric-SUV moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de KONA Electric en vertellen u meer over de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u kennis maken met deze elektrische blikvanger?

 

Plan proefrit

Geïnteresseerd?