Wilt u het gemak en het comfort van de fantastische Hyundai KONA HEV ervaren? Bij H-Point hebben we deze Hybrid Hyundai voor u klaarstaan. Als officiële Hyundai dealer weten we bovendien alles over dit Hyundai model. Zo kunnen we u vertellen over het uitzonderlijk lage brandstofverbruik, de handige rijhulpsystemen en het gewaagde design. Maar nog veel liever laten we u dit allemaal zelf ervaren. Komt u langs voor een proefrit in de nieuwe Hyundai KONA HEV?

 

Vanaf € 30.895
Zakelijk Lease vanaf € 392


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Wat is HEV?

Er komen steeds meer elektrische auto´s op de markt en ook de Hyundai KONA HEV is er hier één van. Maar de ene elektrische auto is de andere niet. De Hyundai KONA Hybrid is een HEV. Dit staat voor Hybrid Electric Vehicle. Dat houdt in dat deze auto zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. U hoeft dit type auto echter niet op te laden. In plaats daarvan werken de twee motoren slim met elkaar samen, waardoor u toch stukjes uitstootvrij kunt rijden. Het is de perfecte auto voor iedereen voor wie volledig elektrisch rijden nog een brug te ver is, maar die toch al wil genieten van de voordelen van een elektromotor. De KONA HEV bepaalt zelf wanneer hij wordt aangedreven door de elektromotor, de benzinemotor of door een combinatie van beide. U hoeft alleen maar in te stappen en weg te rijden.

De unieke eigenschappen van de Hyundai KONA

Naast dat de Hyundai KONA een gedurfd ontwerp en een erg laag brandstofgebruik heeft, heeft deze hybride auto nog veel meer fantastische eigenschappen. Zo heeft de auto geavanceerde rijhulpsystemen, waarmee de veiligheid sterk verhoogd wordt. Onder andere Autonome Rijbaanassistentie en Smart Cruise Control met Stop & Go maken het rijden in deze auto prettiger, gemakkelijker én veiliger. Met de spraakherkenning wordt het bedienen van alle functies bovendien nog eenvoudiger.

De KONA Hybrid

Zo werkt de hybride-aandrijflijn

Hyundai KONA bij H-Point

Bij H-Point zijn we officiële Hyundai KONA dealers. Dit betekent dat we alle kennis in huis hebben over dit Hyundai model, maar ook dat u na aankoop nog zeker kunt zijn van de beste service. Naast de Hyundai KONA HEV komt dit Hyundai model ook nog in andere uitvoeringen. Bent u benieuwd welk Hyundai model het beste aansluit op uw wensen en budget? Bij H-Point helpen we u graag verder. Wilt u de Hyundai KONA zelf ervaren? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en we gaan samen met u op zoek naar de beste Hyundai voor u.

Ontdek de Hyundai KONA Hybrid zelf!

Er valt nog veel meer te vertellen over de Hyundai KONA Hybrid, maar de prestaties van deze gedurfde SUV moet u zelf ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de KONA Hybrid en vertellen u meer over hybride rijden, de prijs en de diverse opties die bij deze auto beschikbaar zijn. Komt u langs voor een kennismaking met de Hyundai KONA Hybrid? 

 

Plan proefrit

Geïnteresseerd?