Hybride kracht

Met een nieuw ontwerp ‘from scratch’ en een nieuwe plug-in hybride-aandrijflijn biedt de Hyundai SANTA FE meer ruimte, comfort en gemak. De nieuwe SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp en is voorzien van de laatste slimme technologieën. Groter, beter en klaar voor de toekomst. U ook? Kom langs bij H-Point om kennis te maken met de SANTA FE Plug-in Hybrid.

Vanaf € 54.745
Zakelijk Lease vanaf € 655


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Bekijk ons aanbod

Lees Meer

Rij elektrisch wanneer u dat wil

Rijd elektrisch wanneer je dat wilt, en met ondersteuning van de benzinemotor wanneer dat nodig is. Rijd overal naartoe, schakel met een druk op de knop over naar de EV-modus voor puur elektrisch rijden en plug bij aankomst in op een oplaadpunt. Zodra de batterij in de nieuwe Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid leeg is, neemt de zuinige benzinemotor het over. De volledig parallelhybride-aandrijving levert een totaal systeemvermogen van 194,5 kW (265 pk). Onderweg of bij aankomst kun je inpluggen bij een oplaadpunt. Het instelbare regeneratieve remsysteem laadt de batterij onderweg ook op door het terugwinnen van energie tijdens het afremmen. 

Ruim en gedurfd

De nieuwe Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid is gemaakt om op te vallen en biedt zeeën van ruimte. De gewaagde brede grille loopt met zijn kenmerkende 3D-patroon elegant door naar de verlichting aan weerszijden en omarmt deze als het ware, voor een geïntegreerde look. De brede wielkasten en lichtmetalen velgen versterken het krachtige karakter van de SANTE FE.  Het nieuwe achterlichtontwerp heeft horizontale lijnen die zijn verbonden met een rode reflectorband. Zo wordt de breedte van de Hyundai SANTA FE Hybrid visueel versterkt. 

Luxe comfort

Neem plaats in het ruime interieur van de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid en u voelt het meteen: meer ruimte, meer comfort en meer gemak. Ervaar een nieuw niveau van luxe dankzij de onderdelen die zijn afgewerkt met eersteklas en zacht aanvoelende materialen of fijn leder. Het ‘zwevende’ middenconsole valt gelijk op en gaat met vloeiende lijnen elegant over in het met leder beklede veiligheidskussen. En, voor het eerst in een Hyundai, biedt de nieuwe SANTA FE Hybrid ook een optioneel luxepakket voor een nog verfijnder gevoel.

Ontdek de SANTA FE Hybrid!

Maak kennis met de SANTA FE Hybrid bij H-Point. Wij kunnen u alles vertellen over de auto, maar de prestaties en het comfort moet u toch echt zelf ervaren. Kom langs voor een proefrit.

 

Plan proefrit

Geïnteresseerd?