Best verkochte SUV in zijn segment.

Hyundai TUCSON

Het voorbeeld van innovatie

Hyundai is een merk dat graag blijft innoveren. De Hyundai TUCSON is hier het perfecte voorbeeld van. Deze gewaagde auto is geïnspireerd op de conceptauto Vision T SUV van het merk. In de TUCSON zie je dynamische geometrische vormen, scherpe lijnen en een unieke uitstraling terug. Hiermee is de TUCSON de norm geworden voor alle nieuwe Hyundai modellen. Bent u klaar voor de toekomst en overweegt u een Hyundai TUCSON te kopen? Bij H-Point laten we u graag kennismaken met deze revolutionaire compacte SUV.

Vanaf € 41.495
Zakelijk Lease v.a. € 605

De Hyundai TUCSON die bij u past

De Hyundai TUCSON is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zoekt u een Mild Hybrid, een Hybrid of een Plug-in Hybrid? De TUCSON is verkrijgbaar als alle drie. Zo kiest u zelf voor welke type aandrijving u kiest. Maar voor welk type u ook kiest, u krijgt altijd een krachtige motor met een gereduceerd verbruik. Met keuze uit drie verschillende rijmodi past u de prestaties van de auto nog verder aan naar uw eigen voorkeur. Daarnaast is de TUCSON voorzien van allerlei handige eigenschappen, waarmee u comfortabeler en veiliger rijdt. Bent u benieuwd welke uitvoering van de Hyundai TUCSON het beste aansluit op uw wensen? Bij H-Point adviseren we u graag.

Comfort voor het hele gezin

Met de TUCSON heeft Hyundai een comfortabele en toch compacte SUV op de markt gebracht. De auto is voorzien van een ruim interieur, waardoor iedereen heerlijk kan zitten. Zowel voor- als achterin vindt u verwarmbare stoelen en met de Multi Air Mode wordt het interieur prettig geventileerd. Bovendien is de climate control in drie verschillende zones in te stellen. Zo heeft niemand het meer te warm of te koud in de auto. Naast comfortabel is de TUCSON ook nog erg veilig. Het airbagsysteem bestaat uit maar liefst zeven airbags, om het risico op letsel bij een ongeval verder te verkleinen. Ook onder andere Safe Exit Warning, Rear Occupant Alert en Blind-spot View Monitor helpen u bij het veilig bereiken van uw bestemming.

Drie geëlektrificeerde aandrijflijnen

De nieuwe Hyundai TUCSON biedt keuze uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen – de grootste keuze in zijn segment: hij is er met 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie, als hybride-versie en als plug-in hybride-versie.

Bij H-Point adviseren we u graag over welke aandrijflijn het beste bij u past.

 

Ontdek de Hyundai TUCSON bij H-Point

Wilt u het comfort en de veiligheid van de Hyundai TUCSON zelf ervaren? Neem dan nu contact op met H-Point. In onze vestigingen vertellen we u graag meer over de innovatieve auto én ervaart u zelf of dit de juiste Hyundai is voor u. Ook staan we altijd voor u klaar met een eerlijk advies. En ook na aankoop kunt u altijd bij ons terecht voor de beste service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Geïnteresseerd?