Vanaf het moment dat u plaats neemt achter het stuur van de Hyundai KONA Hybrid bent u meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Kunt u de verleiding weerstaan? Kom langs en maak een proefrit om het zelf te ervaren!

Hybrid bonus
Nu wegrijden in een Hyundai KONA Hybrid was nog nooit zo voordelig. Wanneer u nu kiest voor de Hyundai KONA Hybrid, dan ontvangt u een aantrekkelijke korting van € 1.250 incl. BTW. Daarmee is de Hyundai KONA Hybrid al leverbaar vanaf € 27.425 Deze actie geldt voor alle uitvoeringen van de Hyundai KONA Hybrid.

50/50 deal
U kunt ook profiteren van de 50/50 deal. U betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kunt u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaalt u gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Private lease
Met Hyundai Private Lease, rijdt u al een Hyundai KONA Hybrid voor € 382 per maand (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.), inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door de H-Point. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld, zonder verborgen kosten.

Meer informatie Private Lease