Onze werkplaats

Is uw accu leeg of heeft u schade aan uw auto? In onze werkplaats staan onze vakmonteurs altijd voor u klaar. Ook helpen wij u uiteraard graag met andere vragen.

Plan direct een werkplaatsafspraak 

Hyundai.jpg
Hyundai-3.jpg
Hyundai-10.jpg
Hyundai-34.jpg
Hyundai-35.jpg
Monteur en servicemanager
Fabrieksgarantie

Iedere nieuwe Hyundai wordt geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van Hyundai geeft klanten recht op gratis reparaties (bij alle Hyundai Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor onze onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is het! 

Haal & Breng service

U kunt op alle H-Point vestigingen gebruik maken van de Haal- & brengservice. Zo brengen wij u bijvoorbeeld graag naar uw bestemming in de buurt, nadat u uw auto bij ons heeft afgeleverd voor onderhoud of reparatie. Of we halen uw auto bij u op en leveren deze weer bij u af. Kies de oplossing die u het beste uitkomt. 

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 15:30
Zondag Gesloten

Geïnteresseerd?