Bluelink

Verbind je met je Hyundai, waar je ook bent.

Waar je ook bent, je kunt altijd verbinding maken met je Hyundai via de Bluelink-app. Plan routes vanuit huis, vind je Hyundai en ver- of ontgrendel hem, bekijk de status van je auto. En als je kiest voor een elektrische Hyundai, dan heeft de app nog meer functies die je kunt gebruiken. 

Voor alle zekerheid, ver- en ontgrendelen.

Vergeten om je Hyundai te vergrendelen? Maak je geen zorgen, want de auto waarschuwt je dan met een pushbericht op je smartphone. Wanneer je de pincode hebt ingevoerd of de biometrische authenticatie hebt gedaan, kun je je Hyundai ver- en ontgrendelen met een knop in de Bluelink-app.


Plan je route, waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

Als je Hyundai is voorzien van navigatie, dan kun je de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen te vinden en je route te plannen zonder dat je in de auto zit. Bluelink synchroniseert vervolgens met het navigatiesysteem in de auto en je route wordt geladen. Stap maar in en ga op weg.


Maak het comfortabel voor jezelf.

Stel de temperatuur van jouw voorkeur in met de Bluelink-app en de auto activeert de verwarming, zodat het interieur voor vertrek al op de voor jou comfortabele temperatuur is.


Een gedetailleerd overzicht

Kies een maand en je ziet een samenvatting van eerdere ritten, met de reistijd, afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en topsnelheid. Je kunt ook een dag kiezen en inzoomen op elke rit afzonderlijk.


Download de Bluelink-app.

Wil je alle functionaliteiten van de Hyundai Bluelink-app ervaren? Download de app!
Deze is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-smartphones. Gebruik deze links om de app te downloaden.


Werkplaats afspraak maken

Bekijk onze service mogelijkheden

Klik hier

Contact

Veelgestelde vragen

Bluelink is beschikbaar voor alle klanten die hun Hyundai voorzien van het optionele navigatiesysteem dat beschikbaar is met de 10,25-inch touchscreen. En als je auto is voorzien van Bluelink, dan kan het verbinden met de Bluelink-app.

Je kunt de app kosteloos downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store.

De Bluelink-app is beschikbaar voor Apple- en Android-smartphones. 

Ja, wel als je de Bluelink-app actief op je smartphone gebruikt. Maar niet als je alleen de functies van Bluelink in je Hyundai gebruikt. Er is een SIM-kaart in de auto geïntegreerd.

Nadat je de Bluelink-app hebt gedownload, moet je die openen en een account aanmaken. Als je Bluelink in je auto activeert, dan kun je jouw Hyundai aan de app toevoegen.

De hoofdgebruiker kan zijn Hyundai delen met ongeacht hoeveel andere gebruikers van de auto.