Bluelink

U rijdt anders als u verbonden bent

Bluelink zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent met uw Hyundai. Rijden wordt nog veiliger, gemakkelijker en aangenamer. De functies bedient u gemakkelijk met de Bluelink-app via uw smartphone en via de touchscreen display in uw Hyundai. 

 

Voor vertrek

Al voordat u bent ingestapt geniet u van het gebruiksgemak en rijplezier van uw Hyundai. De Bluelink-app communiceert met uw Hyundai. Zo weergeeft de app een on demand diagnose van de auto en start u bij elektrische auto's de climate control op afstand. Een blik in de app is genoeg om te controleren of er nog genoeg brandstof in de tank (of stroom in de accu) zit voor uw rit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderweg

Met Hyundai Bluelink geniet u van optimale real-time verkeersinformatie. De verwachte aankomsttijd en routeberekening zijn nog exacter dan voorheen. Door de Hyundai LIVE Services vindt u onderweg gemakkelijk tankstations, parkeerplaatsen, restaurants en meer. Dit alles bedient u eenvoudig met uw stem. Zo hoeft u uw handen niet van het stuur te nemen. 

 

Na aankomst

Vergeten uw auto af te sluiten? Geen probleem! Met de Bluelink app vergrendelt u uw auto op afstand. Als het alarm van uw auto af gaat, door bijvoorbeeld een inbraak poging, ontvangt u een pushbericht op uw smartphone. Daarnaast hoeft u nooit meer te zoeken naar uw auto. De Bluelink-app weet waar u heeft geparkeerd en leidt u weer terug naar uw Hyundai. 

Connect

Werkplaats afspraak maken

Bekijk onze service mogelijkheden

Klik hier

Contact