Hyundai Finance

Een auto financieren is veel makkelijker dan je misschien zou denken. Je bepaalt zelf welk maandbedrag bij jou past en zo weet je precies hoeveel je per maand kwijt bent. Wel zo handig!

Betaal je Hyundai per maand 

Je wilt een nieuwe Hyundai rijden, maar niet in een keer het volledige bedrag betalen? Met Hyundai Finance betaal je jouw nieuwe Hyundai in vaste maandelijkse bedragen, over een looptijd van 12 tot 72 maanden. Hyundai Finance heeft verschillende financiële producten. Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste optie.

De voordelen van Hyundai Finance zijn:

  • Je rijdt jouw favoriete Hyundai voor een vast bedrag per maand
  • Vaste rentepercentage over de gehele looptijd
  • Inruil van jouw huidige auto mogelijk én je kunt deze gebruiken als aanbetaling
  • Je kunt kiezen tussen verschillende looptijden, van 12 tot 72 maanden
  • Alle autokosten (denk aan onderhoud, wegenbelasting en verzekering) in eigen hand
  • Direct af te sluiten bij jouw Hyundai-dealer
  • Mogelijkheid tot vervroegd gedeeltelijk of volledig inlossen zonder boete

Vraag direct aan

Bekijk onze voorraad

Klik hier

Welke vorm past bij jou?

Zie jij jezelf al vele kilometers maken in je nieuwe Hyundai, maar weet je nog niet direct hoe je dit kunt realiseren? Hyundai Finance biedt je de mogelijkheid om een krediet af te sluiten met een aantrekkelijk maandbedrag om zo in jouw nieuwe Hyundai te stappen.

Hyundai Finance heeft twee financiële producten: Hyundai 1, 2, 3 Finance en Hyundai Flex Finance. In de basis hebben beide producten dezelfde kenmerken. Denk aan een vaste rente gedurende de looptijd en de mogelijkheid tot een aanbetaling of slottermijn.


Hyundai 1, 2, 3 Finance

  1. Je doet een aanbetaling van 1/3 deel op de Hyundai van jouw keuze.
  2. Gedurende de looptijd van de kredietovereenkomst los je 1/3 deel van het aankoopbedrag af tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag en rentepercentage.
  3. Aan het eind van de looptijd betaal je de resterende slottermijn; het laatste 1/3 deel van het aankoopbedrag. Daarmee is je Hyundai helemaal van jou!


Hyundai Flex Finance

Zoals de naam al aangeeft, is Hyundai Flex Finance een flexibel product met eindeloze mogelijkheden. Zo kun je zelf bepalen of je een aanbetaling wilt doen, of dat je een slottermijn wilt inbouwen voor een lagere maandtermijn. Ook de looptijd is af te stemmen op jouw wensen. Ultieme flexibiliteit om tot de voor jou meest geschikte kredietovereenkomst te komen.


Einde van de kredietovereenkomst

Aan het einde van je kredietovereenkomst zijn er een aantal mogelijkheden:

1. Vernieuwen
Aan het einde van de looptijd heb je de optie om je auto als inruil te gebruiken voor een nieuwe kredietovereenkomst voor een nieuwe Hyundai. Zo rijd je elke paar jaar in een nieuwe Hyundai. Is je auto meer waard dan de afgesproken slottermijn? Dan is het verschil voor jou. Dat bedrag kun je weer gebruiken als een extra aanbetaling op je volgende Hyundai.

2. Huidige auto houden
Wil je in je huidige Hyundai blijven rijden? Geen enkel probleem. Na het betalen van de slottermijn ben je volledig eigenaar van je Hyundai en is de auto helemaal van jou.

3. Slottermijn
Als je de slottermijn niet in een keer wilt of kunt betalen, zijn er verschillende mogelijkheden. Hyundai Finance bespreekt graag met jou de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?