Elektrisch rijden met een Hyundai van H-Point

Er zijn genoeg redenen om elektrisch te rijden: de aangename rijbeleving, de duurzaamheid, de lagere kosten en het feit dat een elektrische auto (EV) geen schadelijke uitstoot heeft. Ontdek alles over elektrisch rijden en ontdek welke geëlektrificeerde Hyundai het beste bij u past. 

Ontdek welke elektrische of Hybride Hyundai bij u past

H-Point & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als H-Point is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

 

Elektrische auto’s zijn beter voor onze planeet.

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat elektrische auto’s beter zijn voor het klimaat dan auto’s met een verbrandingsmotor.

Voordeliger op de lange termijn.

Ondanks de hogere aanschafprijs kun je met een elektrische auto op de lange termijn geld besparen ten opzichte van een auto met een verbrandingsmotor.

Een genot om in te rijden.

Geniet van een indrukwekkende acceleratie dankzij de trekkracht die de elektromotoren direct leveren. De IONIQ 5 bijvoorbeeld sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 5,1 seconden.

Ruim interieur.

Elektrische auto’s hebben – anders dan conventionele auto’s – géén versnellingsbak. Dus ook geen middentunnel of versnellingspook. Daardoor is de vloer volledig vlak en genieten de inzittenden van een ruim interieur.

Aangenaam stil.

Dankzij de stille werking van de elektromotoren maakt een elektrische auto bijna geen geluid op lagere snelheden en is hij dus veel stiller dan een auto met een verbrandingsmotor.

Gebouwd om je te beschermen.

De elektrische modellen van Hyundai zijn voorzien van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen om de inzittenden optimaal te beschermen.

Opladen is makkelijker dan ooit.

Er komen steeds meer laadpunten in steden en langs snelwegen vind je ook steeds meer snellaadstations.

Minder onderhoud nodig.

Er komen steeds meer laadpunten in steden en langs snelwegen vind je ook steeds meer snellaadstations.

Heeft u interesse in onze elektrische/Hybride modellen?