Elektrisch rijden met een Hyundai van H-Point

Er zijn genoeg redenen om elektrisch te rijden: de aangename rijbeleving, de duurzaamheid, de lagere kosten en het feit dat een elektrische auto (EV) geen schadelijke uitstoot heeft. Ontdek alles over elektrisch rijden en ontdek welke geëlektrificeerde Hyundai het beste bij u past. 

Ontdek welke elektrische of Hybride Hyundai bij u past

Ioniq 6

Hyundai IONIQ 6

Awaken your world.


€ 45.895

IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Power your world.


€ 49.295

Kona electric

Hyundai KONA Electric

De volgende generatie van Nederlands meestverkochte e-SUV.

€ 39.995

Hyundai Kona

Hyundai KONA Hybrid

Nu in de showroom, maak een proefrit.

€34.995

Tucson Clearcut voorkant

Hyundai TUCSON Hybrid

Best verkochte SUV in zijn segment.

€ 43.395

Tucson Plug In Clearcut

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Best verkochte SUV in zijn segment.

€ 47.995

Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

Open for more.


Prijs binnenkort 

H-Point & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als H-Point is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Elektrische auto’s zijn beter voor onze planeet.

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat elektrische auto’s beter zijn voor het klimaat dan auto’s met een verbrandingsmotor.

Voordeliger op de lange termijn.

Ondanks de hogere aanschafprijs kun je met een elektrische auto op de lange termijn geld besparen ten opzichte van een auto met een verbrandingsmotor.

Ioniq5 Internismart

Een genot om in te rijden.

Geniet van een indrukwekkende acceleratie dankzij de trekkracht die de elektromotoren direct leveren. De IONIQ 5 bijvoorbeeld sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 5,1 seconden.

Reclined Seats

Ruim interieur.

Elektrische auto’s hebben – anders dan conventionele auto’s – géén versnellingsbak. Dus ook geen middentunnel of versnellingspook. Daardoor is de vloer volledig vlak en genieten de inzittenden van een ruim interieur.

Stille Auto Ioniq 5

Aangenaam stil.

Dankzij de stille werking van de elektromotoren maakt een elektrische auto bijna geen geluid op lagere snelheden en is hij dus veel stiller dan een auto met een verbrandingsmotor.

Gebouwd om je te beschermen.

De elektrische modellen van Hyundai zijn voorzien van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen om de inzittenden optimaal te beschermen.

Opladen is makkelijker dan ooit.

Er komen steeds meer laadpunten in steden en langs snelwegen vind je ook steeds meer snellaadstations.

Minder onderhoud nodig.

Batterij-elektrische auto’s hebben geen (motor)olie nodig en hebben ook geen versnellingsbak. Daarom is er minder onderhoud nodig.

Heeft u interesse in onze elektrische of hybride modellen?