Kies nu voor de bestverkochte e-SUV

De Hyundai KONA Electric is ontworpen om zorgeloos elektrisch te rijden. De bestverkochte electric-SUV van Nederland is met een bereik tot wel 484 kilometer dé stap naar elektrisch. Wat voor rijder u ook bent – privé of zakelijk – en hoe u uw auto ook wilt rijden – private lease, zakelijke lease, koop of financiering: met dit aanbod komt de KONA Electric wel heel dichtbij. Zo kunt u hem nu tijdelijk leasen vanaf € 344, zowel zakelijk als privé. Beter wordt het niet!

Private Lease vanaf € 344
Met deze speciale aanbieding van Hyundai Private Lease kun je niet meer om de KONA Electric heen. Tijdelijk bieden wij u deze volledig elektrische SUV aan voor het maandbedrag vanaf € 344 incl. btw (obv een KONA Electric mid-range 39 kWh Comfort, 60 mnd/10.000 km/pj). De KONA Electric long-range 64 kWh rijdt u al vanaf € 366. Alles wordt voor u geregeld, van onderhoud en reparaties tot wegenbelasting en verzekering. Alleen het laden betaalt u zelf en dat is stukken voordeliger dan tanken.

Bereken uw private lease maandprijs


Operational Lease vanaf € 344
U rijdt de KONA Electric tijdelijk al vanaf € 344 per maand excl. btw met Hyundai Operational Lease. Dit is op basis van een KONA Electric mid-range 39 kWh Comfort, met een contract van 60 maanden en 10.000 km/per jaar. De KONA Electric long-range 64 kWh rijdt u al vanaf € 366 excl. btw. Vraag direct een offerte aan of stel in de zakelijke lease configurator jouw ideale KONA Electric samen.

Bereken uw operational lease maandprijs

Profiteer nog van 8% bijtelling

Speciaal voor de zakelijke rijder zijn er uitvoeringen van de KONA Electric long-range 64 kWH die al geregistreerd zijn. Op deze manier profiteert u nog van de zeer voordelige 8% Best Buytelling in plaats van 12% die in 2021 voor alle elektrische auto’s geldt. Zo rijdt u al in een KONA Electric met een bijtelling vanaf slechts € 101 per maand (obv een KONA Electric 64 kWh Comfort, belastingtarief 37,10%).

€ 4.000 bonus


Als u de KONA Electric nu zakelijk of particulier koopt, profiteert u van € 4.000 Best Buy Bonus op de aanschafprijs. U rijdt dus al weg vanaf € 32.795. Vraag een offerte aan voor de KONA Electric. Uw huidige auto inruilen? Ontvang direct in uw mailbox een vrijblijvend aanbod.

Neem direct contact op

H-Point & Mobilitics

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. H-Point adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Lees meer

Nooit zonder stroom

De Hyundai KONA Electric heeft slimme functies die de actieradius vergroten: de batterij is ontworpen voor maximale efficiëntie, kan flexibel worden opgeladen en genereert extra elektriciteit wanneer u afremt.

's Nachts opladen
Laad de Hyundai KONA Electric thuis op in slechts 7 uur en 25 minuten via een thuislaadsysteem met een capaciteit van 11 kW. Gebruik Bluelink om de laadtijden in te stellen die het best passen bij uw levensstijl.

Onderweg bijladen
Onderweg bijladen? Geen probleem: bij snellaadstations kunt u de KONA Electric in slechts 54 minuten weer voor 80 procent opladen.

Win energie terug terwijl u rijdt
Om nog verder te kunnen komen op een acculading, heeft de KONA Electric een regeneratief remsysteem. Dat betekent dat de batterij automatisch oplaadt tijdens het rijden, doordat de elektromotor ook als rem functioneert. De energie die op deze manier wordt teruggewonnen, wordt opgeslagen in de batterij.